Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
A ajuns în arest după ce a furat o bicicletă
Poliția Satu Mare  - Joi, 20 Iunie 2019

Un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Satu Mare, bănuit că ar fi sustras o bicicletă a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, ieri, 19 iunie a.c.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au organizat și desfășurat o acțiune la nivelul municipiului Satu Mare care a vizat depistarea persoanelor care sustrag biciclete și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Ocazie cu care au fost verificate peste 40 de biciclete care au fost expuse spre vânzare, au fost legitimate 13 persoane care comercializau biciclete sau componente, totodată fiind identificată și o bicicletă care a fost sustrasă la data de 15 iunie a.c., de către persoane necunoscute din curtea locuinței unei femei, din municipiul Satu Mare.

De asemenea, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat și persoana bănuită că ar fi sustras bicicleta, ca fiind un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Satu Mare.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Tags: arest  retinut  furt  bicicleta  
678 vizite
Distribuie pe