Locale Altele
Duminica, 12 Iulie 2020
Dum, 12 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crimă oribilă pe Cloşca
Florin Răchitan  - Luni, 17 August 2009

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit duminică dimineaţă într-o garsonieră de pe Bulevardul Cloşca. Victima se numeşte Csaba Surducan şi se pare că a murit după ce a fost bătut cu bestialitate.Vecinii au auzit strigătele acestuia în zori de zi, dar nimeni nu a avut curajul să intervină.

 

A fost nevoie ca un alt vecin, care tocmai se întorcea de la o nuntă, să alerteze Poliţia, după ce a observat o baltă de sânge pe hol şi mai multe ţevi metalice, pline de sânge, aruncate în faţa uşii garsonierei.

 

Ceilalţi vecini spun că scandalul ar fi început sâmbătă seara, iar duminică dimineaţa, în jurul orei 4, au auzit clar strigătele de ajutor ale victimei, dar nimeni nu a îndrăznit să intre în garsoniera sa.

 

Pe Csaba Surducan vecinii nu-l cunoşteau bine. Au auzit doar că lucrează la o spălătorie auto din oraş şi locuia în garsoniera respectivă, fără să beneficieze de utilităţi. Era un tip retras şi vecinii îl vedeau doar uneori când pleca ori se întorcea acasă.

 

Poliţiştii spun că autorul sau autoarea crimei a fugit pe fereastra apartamentului. Acolo au găsit nişte urme de sânge pe pervaz. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Ana Mălăescu, a declarat că oamenii legii nu au găsit în casă nici un obiect al crimei.  

 

“Pe corpul victimei, criminaliştii au descoperit trei urme de înţepături şi escoriaţii, însă nu au găsit nici un cuţit la faţa locului. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cu exactitate a morţii” a declarat Ana Mălăescu.  Până în prezent, poliţiştii nu au reuşit să-l prindă pe criminal. 

Tags: crima  closca  surducan  
1292 vizite
Distribuie pe