Locale Altele
Sambata, 30 Mai 2020
Sam, 30 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patru tineri prinși în flagrant de jandarmi în timp ce se drogau
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 4 Septembrie 2019

În după amiaza zilei de marţi, un jandarm aflat în timpul liber a observat în parcarea blocului unde locuieşte, patru tineri care stăteau într-o maşină.

Experienţa şi-a spus cuvântul şi de această dată, iar ofiţerul a ţinut sub observaţie mai bine de o oră autoturismul, timp în care nu a observat reacţii din partea ocupanţilor autoturismului. A solicitat prezenţa grupei de intervenţie a Jandarmeriei care a verificat autoturismul şi ocupanţii acestuia.

Dacă la prima vedere părea că sunt nişte tineri care au consumat alcool, nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii care au constatat că trei dintre tineri prezintă o stare de ameţeală, iar unul dintre ei tremura şi avea o privire pierdută.

Jandarmii i-au identificat pe cei patru şi le-au efectuat controlul corporal, ocazie cu care au descoperit asupra lor 2 plicuri cu un conţinut de culoare galben – verzui şi un plic gol, plic din care tinerii le-au spus jandarmilor că şi-au confecţionat ţigări.

A fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul SCCO Satu Mare care, după verificări a constatat că în plicuri se află o combinaţie de substanţe psiho active.

În cazul celor patru tineri s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanţelor şi preluarea cazului de către poliţiştii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate  Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Tags: drogati  jandarmi  flagrant  
729 vizite
Distribuie pe