Locale Altele
Vineri, 3 Aprilie 2020
Vin, 3 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Casă din Tășnad prădată de hoț
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 4 Septembrie 2019

Marți, 3 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, Poliția Orașului Tășnad a fost sesizată de către un bărbat, din oraș Tășnad, cu privire la faptul că în imobilul acestuia se află o persoană necunoscută.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine publică, formată dintr-un polițist și un jandarm care au prins în flagrant un bărbat, de 34 ani, din Tășnad în timp ce încerca să sustragă din imobilul mai sus menționat diferite bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana în cauză cunoscând faptul că proprietarul imobilului este plecat la muncă în străinătate, iar casa este în curs de renovare, ar fi pătruns în locuința acestuia prin forțarea sistemului de închidere de la ușa de acces și ar fi sustras din interior mai multe bunuri  pe care le-a transportat în grădina locuinței, iar în timp ce s-a întors să mai sustragă bunuri din casă, a fost surprins de persoana vătămată.

Valoarea bunurilor pe care susnumitul a intenționat să le sustragă sunt în valoare de aproximativ 900 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

741 vizite
Distribuie pe