Locale Altele
Luni, 3 August 2020
Luni, 3 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tânăr careian reținut. A dat spargeri în patru pivnițe.
Poliția Satu Mare  - Joi, 12 Septembrie 2019

Polițiștii careieni au depistat miercuri, persoana bănuită că ar fi comis două fapte de furt calificat și două de tentativă la furt calificat, pe raza municipiului Carei.

La data de 11 septembrie a.c., în urma unor activități specifice de cercetare desfășurate de polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Carei a fost identificat autorul a două fapte de furt calificat și două fapte de tentativă la furt calificat, în persoana unui tânăr, de 21 de ani, din municipiul Carei.

În fapt, susnumitul în perioada 6 – 9 septembrie a.c., a pătruns în pivnițele a patru persoane, din municipiul Carei, prin forțarea lacătelor, iar din interiorul a două dintre acestea a sustras bunuri, cauzând un prejudiciu total în valoare de 3 600 de lei.

În cauză, polițiștii au reușit să recupereze bunuri în valoare de 1.500 lei, iar față de tânăr au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările continua sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, urmând sa fie prezentat în fața instanței pentru dispunerea măsurilor legale în consecință.

 

 

Tags: furturi  hot  pivnite  carei  retinut  
647 vizite
Distribuie pe