Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătaie la Urgențe! Un ”cetățean german” a lovit o doctoriță și o infirmieră
Florin Răchitan  - Joi, 3 Octombrie 2019

Scandal uriaș la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, chiar în noaptea de dinaintea vizitei ministrului Sănătății, Sorina Pintea!

Potrivit martorilor, în jurul orei 1.30 s-a prezentat la Urgențe un cetățean german, dar, din câte și-au dat seama cei care au asistat la discuții, era un ploieștean care foarte probabil nu se află la primul scandal de acest gen.

Vizibil agitat și foarte probabil aflat sub influența unor ”substanțe”, acesta s-a arătat de la bun început nemulțumit de ”serviciile” asigurate de personalul de gardă, așa că a trecut la amenințări, iar în culmea vitejiei a pălmuit o infirmieră și a aruncat cu un flacon după o doctoriță.

În tot acest timp, agenții de pază ”urmăreau cu îngrijorare” evenimentele, iar polițiștii sesizați de ceilalți pacienți au ajuns la fața locului după vreun sfert de oră, iar după un alt sfert de oră de ”parlamentări și negocieri”, l-au condus, probabil, la secție. 

Individul a fost confirmat ca fiind un ploieștean de 43 de ani, care s-a ales cu 3 dosare penale pentru loviri și alte violențe, fiind reclamat atât de medic și infirmieră, cât și de un agent de securitate.

Tags: bataie  urgente  satu mare  
2399 vizite
Distribuie pe