Locale Altele
Sambata, 30 Mai 2020
Sam, 30 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prins în flagrant în timp ce vroia să vândă ectasy. Traficatul a fost reținut.
Poliția Satu Mare  - Sambata, 19 Octombrie 2019

Polițiștii specializați în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Satu Mare au surprins în flagrant delict un bărbat care încerca să comercializeze comprimare de MDMA (ecstasy). 

Cel în cauză, un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare a fost surprins în flagrant delict de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și procurorii  D.I.I.C.O.T – B.T. Satu Mare, la data de 18 octombrie 2019, în timp ce încerca să vândă 100 de comprimate de MDMA (ecstasy).

În urma a două percheziții domiciliare efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării alte 640 de comprimate de MDMA.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, în vederea audierii, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și introducerea în țară de droguri de mare risc. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și al Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Satu Mare.

 

Tags: flagrant  ecstasy  traficant  retinut  
654 vizite
Distribuie pe