Locale Altele
Duminica, 20 Septembrie 2020
Dum, 20 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A furat dintr-un autoturism după care a dat spargere la o casă
Poliția Satu Mare  - Marti, 12 Noiembrie 2019

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat o persoană bănuită de comiterea a două infracțiuni, comise în noaptea de 10/11 noiembrie a.c., pe raza municipiului Satu Mare.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat și a unei de tentative la furt calificat, ambele comise pe raza municipiului Satu Mare.

Având în vederea acestea polițiștii au procedat la efectuarea de investigații astfel că la scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunilor mai sus menționate ca fiind un tânăr, de 18 ani, din municipiul Satu Mare.

Acesta, în noaptea de 10/11 noiembrie a.c., profitând de portierele neasigurate ale unui autoturism parcat pe strada Vânătorilor din municipiul Satu Mare, ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras aproximativ 2.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că după comiterea furtului din autoturism, în aceeași noapte, tânărul bănuit ar fi  pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobilul nelocuit, situat în municipiul Satu Mare și spărgând geamul ușii de acces în imobil din partea din spate, a pătruns în interior, de unde, din camerele situate la etaj ar fi sustras mai multe bunuri, pe care ulterior le-a abandonat la parterul casei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor.

 

837 vizite
Distribuie pe