Locale Altele
Marti, 19 Ianuarie 2021
Marti, 19 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nu acorzi prioritate de trecere și depășești viteza legală? Rămâi fără permis.
Poliția Satu Mare  - Joi, 23 Ianuarie 2020

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 22 ianuarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei.

Astfel, la data de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto.

Astfel 4 dintre aceștia nu au acordat prioritate de trecere autovehiculelor care aveau acest drept, alți 4 șoferi au depășit viteza maximă legală admisă cu peste 50 km/h, doi au fost depistați în timp ce efectuau depășiri neregulamentare iar un alt conducător auto a fost depistat pe raza municipiului Satu Mare având o concentrație alcoolică de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

1089 vizite
Distribuie pe