Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cultură de cannabis descoperită într-un apartament din Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Marti, 19 Mai 2020

Luni, 18 mai, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de risc.


Astfel, de la două locuințe, aparținând unui bărbat, de 33 de ani, din Satu Mare, polițiștii au ridicat o cultură de tip „indoor” formată din 17 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare și aproximativ 800 de grame masă uscată recoltată (muguri), ambalată în folii.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 instalații speciale prevăzute cu ventilatoare, climatizare și lămpi UV, 3 telefoane mobile, un cântar de precizie, 2 grindere și au fost  ridicați 27.000 de euro și 3.686 de lei.

Au fost identificați trei bărbați cu vârste de 32, 33, respectiv 37 de ani, toți din municipiul Satu Mare, bănuiți că ar fi implicați în activitatea infracțională.

Față de bărbatul de 33 de ani, procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Satu Mare au luat măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.


În activități au fost angrenați polițiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi.

Tags: cannabis  cultura  traficant  
1011 vizite
Distribuie pe