Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Accident rutier cu trei mașini implicate pe strada Careiului
Poliția Satu Mare  - Marti, 19 Mai 2020

La data de 18 mai a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Satu Mare. 

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 41 de ani, din Satu Mare, care se deplasa cu un autoturism pe strada Mușețel, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Cedează trecerea, a pătruns în intersecția cu strada Careiului, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Satu Mare. În urma impactului, autoturismul care se deplasa regulamentar  pe strada Careiului a fost proiectat pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 59 de ani, din județul Arad.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane, respectiv a două pasagere și a unei conducătoare auto.  Cele trei conducătoare auto implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Tags: accident  careiului  
1169 vizite
Distribuie pe