Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Tăcerea Mieilor la Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 7 Septembrie 2009

La miezul nopţii de duminică spre luni, o patrulă de jandarmi a găsit într-un bazin dezafectat din curtea fostei fabrici de scaune Ergolemn, vis-a-vis de Liceul Economic, o femeie cu faţa tumefiată de lovituri şi răni, legată fedeleş şi vârâtă într-un sac suspendat de marginea bazinului.

 

Şocaţi de imaginea care le amintea de „Tăcerea Mieilor”, jandarmii au anunţat Poliţia şi au solicitat sprijinul pompierilor pentru a scoate femeia din bazinul adânc de peste patru metri.

 

După ce a fost scoasă din bazin, femeia în vârstă de 39 de ani, Doina Strugurel, a povestit că a fost bătută de concubinul ei, Gheorghe Malanca, în vârstă de 37 de ani, după ce au băut împreună şi s-au certat straşnic.

 

Cei doi sunt boschetari şi „locuiesc” în clădirea părăsită a fostei fabrici de scaune. Într-un moment de furie, Gheorghe Malanca şi-a vârât concubina în sac şi a coborât-o în bazin, legând sacul cu o sârmă de marginea bazinului. În toată această acţiune, Malanca a fost asistat de un „camarad” boschetar, care nu a făcut nimic pentru salvarea femeii.

 

Din fericire, jandarmii au auzit ţipetele Doinei Strugurel, iar o ambulanţă SMURD a transportat-o la Spitalul Judeţean, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi nevoie de internarea ei.

 

Jandarmii i-au prins în scurt timp şi pe cei doi făptaşi care au abandonat femeia în bazin, iar Gheorghe Malanca a fost reţinut de poliţişti, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

Tags: ergolemn  bazin  femeie  sac  
1422 vizite
Distribuie pe