Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Tineri reținuți pentru furt calificat. Au dat spargere la un magazin.
Poliția Satu Mare  - Vineri, 14 August 2020

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Beltiug, cu sprijinul de specialitate al  polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat trei tineri bănuiți de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 98%. În urma administrării probatoriului doi dintre aceștia a fost reținuți  pentru 24 de ore.

La data de 13  august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Beltiug au identificat trei tineri, de 16,19 și 24 de ani, din  localitatea Tătărăști, bănuiți de comiterea unui  furt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Tătărăști.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 12/13 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de unde au sustras bunuri alimentare  și cartele cu număr prepay, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 18 800 de lei.

În urma administrării probatoriului, tinerii de 19 și 24 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Bunurile au fost recuperate de la cei în cauză în proporție de 98%.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. 

Tags: retinuti  furt  tineri  
1271 vizite
Distribuie pe