Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Și-a umplut bancheta din spate cu țigări de contrabandă
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Vineri, 16 Octombrie 2020

În cursul serii de 14 octombrie a.c., și polițiștii de frontieră Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au desfășurat o acțiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 22.30, oamenii legii au oprit pentru control, în localitatea Păulești, un autoturism, înmatriculat în România.

Mașina era condusă de către un cetățean român, în vârstă de 50 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare. La controlul sumar al mașinii, s-a constatat că pe bancheta din spate se aflau mai multe colete. Existând suspiciunea că acestea ar conține țigări, șoferul și mijlocul de transport au fost conduși la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor aflate în mașină s-a constatat că acestea conțineau 600 pachete cu țigări de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty free din Ucraina, în valoare de aproximativ 7.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, conducătorul auto este  cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

719 vizite
Distribuie pe