Locale Altele
Duminica, 28 Februarie 2021
Dum, 28 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 150 de sătmăreni au fost amendați pentru că nu au purtat mască
Poliția Satu Mare  - Sambata, 31 Octombrie 2020

Polițiștii sătmăreni, împreună cu polițiștii de frontieră, jandarmi și polițiștii locali, continuă să desfășoare acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar și în mijloacele de transport în comun.


Scopul vizat de aceste acțiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 210 societăți comerciale, restaurante, terase, unități tip fastfood, hoteluri, pensiuni și alte spații de cazare, parcuri și zone de agremenți, gări, autogări, precum și 105 mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 151 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.000 lei.

Toate sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de siguranță.

Recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normele de igienă și de conduită sanitară, măsuri de distanțare fizică și să poarte masca de protecție pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent, în această perioadă, activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Tags: amenzi  satmareni  masca  
1062 vizite
Distribuie pe