Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Un senegalez a vrut să iasă din țară pe la Petea cu pașaportul unui alt senegalez. N-a reușit.
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Duminica, 21 Noiembrie 2021

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din România un cetăţean senegalez care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport eliberat de autoritățile din Senegal și un permis de ședere în Italia.

Cele două documente era autentice, însă între fizionomia persoanei care s-a prezentat pentru a ieși din țară și fotografia aplicată pe cele două acte erau diferențe vizibile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că persoana care intenționa să iasă din țară este, într-adevăr, cetățean din Senegal, are 35 de ani, dar nu posedă documente legale pentru a călători în Spațiul Schengen.

Totuși, acesta intenționa să ajungă în Germania, motiv pentru care a încercat să iasă din România cu documentele altei persoane.

Acum este cercetat pentru tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat și fals privind identitatea și a fost condus la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Șomcuta Mare.

1066 vizite
Distribuie pe