Locale Altele
Miercuri, 8 Decembrie 2021
Mie, 8 Dec 2021
Percheziții la traficanți de droguri în Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 24 Noiembrie 2021

Poliția Română și D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează în cursul zilei de miercuri 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave.

O parte din aceste acțiuni se defășoară în județul Satu Mare, unde sunt vizate persoane implicate în trafic de droguri.

În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal, crearea unui climat optim de siguranță a cetățenilor și de protecție a victimelor infracțiunilor.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Operațiunea de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

1055 vizite
Distribuie pe