Locale Altele
Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Mie, 19 Ian 2022
”Iarbă” la 70 lei gramul în Satu Mare
DIICOT  - Miercuri, 24 Noiembrie 2021

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat un număr de 48 de percheziții domiciliare în cursul zilei de miercuri, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În fapt, s-a reținut că, la data de 21.12.2017, pe raza municipiului Satu Mare s-a constituit un grup infracțional organizat, care a avut ca scop comercializarea de droguri de risc (cannabis).

Din cercetările efectuate în cauză s-a reţinut faptul că gruparea infracțională era structurată în trei paliere bine organizate.

Liderii grupării vindeau cannabisul către alți dealeri principali, care ulterior îl distribuiau către cei locali, către consumator ajungând să fie comercializat la prețul de 70 lei/gram.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 7 persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare și Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare.

1616 vizite
Distribuie pe