Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Utilaje furate din Italia, găsite la Vama
Florin Răchitan  - Marti, 13 Octombrie 2009

Alte două utilaje furate din străinătate au fost depistate de poliţiştii de frontieră pe raza judeţului Satu Mare, după ce în 24 septembrie a fost descoperit un utilaj ce figurează ca fiind furat din Spania.

 

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat pe raza localităţii Vama două utilaje folosite în construcţii.

Este vorba despre un autotractor marca Volvo, prevăzut cu o cupă de excavare posterioară şi cupă frontală, precum şi un autotractor şenilat marca Komatsu, cu lamă şi cupă de excavare frontală.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autotractorul marca Volvo a fost furat din Italia în noiembrie 2007, iar autotractorul marca Komatsu figurează ca fiind furat tot din Italia din aprilie 2009.

 

Cele două utilaje se aflau în folosinţa unui localnic din Vama, care a prezentat pentru acestea două facturi: una eliberată de o societate comercială din Satu Mare, iar alta de către o firmă din Italia.

 

Întrucât autoutilajele figurează ca fiind furate din Italia, cetăţeanului român i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar utilajele, a căror valoare se ridică la 60.000 de euro, urmează a fi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

În data de 24 septembrie, în aceeaşi zonă, poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un utilaj  tip autogreder, care figurează ca fiind furat din Spania în august 2009.

Tags: utilaje  furate  italia  vama  
2007 vizite
Distribuie pe