Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Doi soți din Cicârlău făceau pornografie infantilă cu propria fiică și alți trei copii ai unei familii prietene. Au fost condamnați la ani grei de pușcărie
Vasile Dale  - Duminica, 22 Ianuarie 2023

În luna mai a anului 2021 un caz monstruos a ieșit la iveală în Maramureș. Doi soți din Cicârlău erau acuzați că și-au agresat sexual fiica în vârstă de 6 ani, dar și alte trei fetițe (le-au dezbrăcat, fotografiat).

În 19 ianuarie 2023, judecătorii au dat sentință definitivă în cazul celor doi maramureșeni: bărbatul a primit 19 ani și 8 luni de închisoare, iar soția acestuia a fost condamnată la 7 ani și 4 luni de pușcărie, potrivit informațiilor obținute de colegul din presa din județul vecin, Vasile Dale.

Totul a început după plângerea penală depusă la Poliție de către tatăl celor trei copile. La acel moment s-ar fi aflat că individul inculpat, prieten apropiat al părinților celor trei fetițe, le-ar fi dezbrăcat și fotografiat pe acestea, trimițând imaginile soției sale. Se bănuiește de asemenea că cei doi soți arestați ar fi vândut imaginile respective.

Imediat după ce a fost depusă plângerea, organele de cercetare penală au deschis o anchetă vastă în urma căreia au descoperit detalii șocante despre familia din Cicârlău. Inculpatul și-ar fi fotografiat fetița în ipostaze sexuale încă de când aceasta a împlinit 2 ani și jumătate, în 2017. Ulterior, se pare că acesta a supus-o și unor abuzuri sexuale, inclusiv sex oral.

Cei doi soți nu s-au oprit la abuzul asupra propriului copil, au dus perversiunile la un nou nivel. Victimele lor au fost copiii unor prieteni de familie. Între familii exista un anumit nivel de încredere și, cu diverse ocazii în care aceștia s-au întâlnit, inculpații ar fi profitat de unele momente scurte în care au rămas singuri cu copiii acestora pentru a-i dezbrăca și a-i fotografia. Mai mult, inculpatul îi trimitea fetei mai mari din familia prietenă, ajunsă la vârsta adolescenței, mesaje în care îi cerea să îi trimită poze cu ea goală și o amenința că dacă va spune cuiva, o va ucide.

Copiii au ținut totul secret după ce au fost amenințați cu moartea. Până la urmă, însă, fata cea mare, în vârstă de 16 ani, nu a mai suportat ororile și le-a spus părinților ce se întâmplă, moment în care aceștia au apelat imediat la Poliție.

1062 vizite
Distribuie pe