Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un utilaj furat din Spania a fost găsit la Valea Măriei
Barla Béla  - Joi, 5 Noiembrie 2009

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au restituit unui cetăţean spaniol un autogreder care a fost furat din Spania şi descoperit de oamenii legii la Valea Măriei.

 

Utilajul în valoare de 375.000 de euro a fost furat de pe un şantier din Spania în cursul acestui an.

 

În data de 24 septembrie 2009, poliţiştii de frontieră de la Biroul de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere al IJPF Satu Mare, împreună cu colegii lor din Negreşti-Oaş, au depistat la Valea Măriei trei utilaje folosite în construcţii, despre care existau suspiciuni că ar fi furate din străinătate.

 

La momentul respectiv, autogrederul se afla în folosinţa lui Florin B. din Negreşti Oaş, care declarase că a cumpărat utilajul de la nişte italieni, contra sumei de 57.000 euro.

 

Însă, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră sătmăreni au constatat că grederul figura ca fiind furat din Spania în luna august. În data de 25 septembrie, utilajul a fost dus la sediul S.P.F. Negreşti-Oaş, apoi, în 4 noiembrie, procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus restituirea utilajului proprietarului spaniol.

 

În cursul zilei de joi, 5 noiembrie, utilajul a fost ridicat de la sediul S.P.F. Negreşti Oaş de către spaniol şi trimis în Spania cu un automarfar.

Tags: utilaj  furat  spania  
1444 vizite
Distribuie pe