Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două escroace adună bani în numele Fundaţiei „Hans Lindner”
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 9 Decembrie 2009

Cu scopul de a face rost de bani, două femei bat pe la uşile sătmărenilor şi cer donaţii pentru copiii bolnavi de cancer. Totul este, de fapt, o înşelătorie, iar cei care vor avea de-a face cu aceste persoane sunt rugaţi să anunţe imediat Poliţia.

 

Cele două femei se dau drept reprezentante ale Fundaţiei „Hans Lindner” şi străbat oraşul din casă-n casă pentru a colecta bani în cadrul programului "Raza Speranţei".

 

Directorul fundaţiei, Tiberiu Koczinger, a fost informat de această situaţie în urmă cu o săptămână de mai mulţi cetăţeni care nu au picat în această capcană, cunoscând bine cum se desfăşoară de fapt acţiunea de colectare prin "Raza Speranţei".

 

Fără a avea vreo legitimaţie la ele sau vreun chitanţier, femeile au vrut să profite de sensibilitatea unor sătmăreni, care sunt puşi să scoată din buzunar anumite sume de bani pentru copiii suferinzi.

 

"Ne-au sunat mai multe persoane care ne cunosc activitatea. Ei nu au dat niciun ban, nu ştiu alţii dacă au fost păcăliţi sau nu. Fundaţia Hans Lindner nu colectează niciodată fonduri la domiciliul cetăţenilor, ci doar în campanii publice, mediatizate sau personal la sediul nostru" - ne-a declarat Tiberiu Koczinger.

 

Acesta afirmă că nu a depus deocamdată nicio plângere la Poliţie, însă atrage atenţia sătmărenilor asupra acestor colectări dubioase de fonduri, iar pentru a nu se crea confuzii, recomandă să fie legitimate persoanele care se prezintă în numele Fundaţiei „Hans Lindner” şi să fie sesizate organele abilitate sau fundaţia, la numărul de telefon 0731-008168.

Tags: escrocherie  donatii  hans lindner  
1249 vizite
Distribuie pe