Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Un poliţist de frontieră a murit într-un accident, de Crăciun
Poliţia Satu Mare  - Duminica, 27 Decembrie 2009

Ca în fiecare an, Crăciunul a fost presărat şi de această dată de o puzderie de accidente grave, în urma cărora mai mulţi sătmăreni au ajuns la spital cu răni grave, iar o victimă a decedat. Autorii accidentelor sunt, fără excepţie, tineri.

 

În zorii zilei de Crăciun, un tânăr de 26 ani, agent al Poliţiei de Frontieră, conducând cu viteză excesivă un autoturism pe DN 1C, în localitatea Turulung, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto. Agentul Sergiu Andreica era încadrat la sectorul P.F. de la Tarna Mare, iar în momentul producerii accidentului se afla în timpul liber.


Puţin mai târziu, dimineaţa, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu victime pe DN 19A, în localitatea Ardud. Din verificările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că un tânăr de 18 ani, conducând un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a derapat şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. A rezultat accidentarea uşoară a doi pasageri din maşină.


La aceeaşi dată, spre seară, pe DN 1F, în afara localităţii Săcăşeni, un tânăr de 20 ani, conducând autoturismul proprietate personală, a accidentat grav un bărbat de 48 ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

 

Totodată, pe DJ 109L, în afara localităţii Negreşti-Oaş, un bărbat de 31 ani, conducând autoturismul proprietate personală, a accidentat grav un alt bărbat de 41 ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, fără a fi echipat cu îmbrăcăminte fluorescent-reflectorizantă.

 

În noaptea de după prima zi a Crăciunului, pe DJ 108M, în localitatea Santău, un tânăr19 ani, conducând un autoturism, pe fondul neatenţiei în timpul conducerii, nu a redus corespunzător viteza, intrând în coliziune cu un autoturism care staţiona pe partea dreaptă a părţii carosabile. În urma impactului, a rezultat accidentarea uşoară a unui tânăr pasager din autoturismul care se deplasa.

 

În a doua zi de Crăciun, la intersecţia DN 1C cu DN 19, în afara localităţii Livada, o femeie de 31 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr. În urma impactului, a rezultat accidentarea gravă a unui pasager din autoturismul Volkswagen.

 

La aceeaşi dată, un tânăr de 19 ani, conducând un autoturism pe strada Victoriei din Negreşti-Oaş, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un copac situat pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto.

 

În jurul orei 21,30, o tânără de 27 ani, conducând un autoturism pe strada Neajlov din municipiul Satu Mare, a accidentat uşor un copil de 4 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără să se asigure, fiind lăsat nesupravegheat de către mama sa. 

 

De asemenea, pe strada Principală din localitatea Bixad, un tânăr de 22 ani, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu nisip şi apă, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton situat în partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma impactului, a rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto şi a doi pasageri din maşină.

Tags: accidente  craciun  satu mare  
3524 vizite
Distribuie pe