Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţiştii îi pregătesc pe bancheri pentru jaf
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 10 Februarie 2010

Cazurile de jaf ce au loc tot mai frecvent în băncile din ţară au pus în alertă şi conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.

Directorii de bănci din judeţul Satu Mare au fost sfătuiţi miercuri de reprezentanţii Poliţiei cu privire la instruirea angajaţilor în eventualitatea în care hoţii ar da lovitura.

 

La întâlnire au participat şi firmele care activează în domeniul transporturilor de valori, "vânaţi" şi ei de tâlharii care vor să se îmbogăţească rapid.

În judeţul nostru nu s-a înregistrat nicio infracţiune la unităţile bancare, însă o maşină care transporta o importantă sumă de bani a fost la un pas să fie atacată în zona Oaşului de către doi bandiţi.

 

Seminarul, coordonat de subcomisarul Simona Săndulescu, s-a numit "Prevenirea şi combaterea infracţiunilor de tâlhărie comise asupra personalului unităţilor care depozitează, manipulează sau transportă valori monetare", cei prezenţi fiind învăţaţi cum să acţioneze în momentul tâlhăriei.

 

Campania se desfăşoară la nivel naţional, după ce în cursul anului trecut s-a înregistrat o creştere a numărului de infracţiuni asupra unităţilor financiar-bancare, fiind constatate 86 de furturi din oficii poştale, unităţi CEC şi bănci, cu 32 de cazuri mai multe decât în anul 2008.

Tags: instruire  politie  jaf  banca  
1286 vizite
Distribuie pe