Locale Altele
Duminica, 15 Septembrie 2019
Dum, 15 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patru mii de pachete de ţigări ascunse într-o maşină
Poliţia de Frontieră  - Marti, 16 Februarie 2010

Luni seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului cu produse accizabile din tutun.

 

În cadrul acestei acţiuni, ei au oprit pentru control, la urcarea pe podul Golescu din municipiul Satu Mare, un autovehicul marca Hyundai, înmatriculat în Ungaria. Maşina era condusă de către Istvan B., în vârstă de 32, cetăţean maghiar.

 

În compartimentul de marfă al autovehiculului nu se aflau decât câteva preşuri pentru maşină. Şoferul a fost întrebat dacă transportă produse accizabile. Deşi iniţial a negat, ulterior a spus că ar avea ceva ţigări în maşină. Autovehiculul a fost condus la sediul IJPF Satu Mare.

 

Împreună cu inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale, asupra autovehiculului a fost efectuat un control amănunţit. În locaşuri special amenajate - sub podeaua  maşinii şi în spatele banchetelor -  a fost descoperită cantitatea de 3.896 pachete de ţigări, mărcile West şi LM, fără timbru, provenite din magazine cu regim „duty free”.

 

Cetăţeanul maghiar a declarat că a cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută din municipiul Satu Mare şi intenţiona să iasă din ţară cu marfa ascunsă în maşină.

Inspectorii vamali din cadrul DJAOV Satu Mare au ridicat ţigările şi autovehiculul în vederea confiscării şi i-au aplicat conducătorului auto o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 lei.

Tags: tigari  duty free  confiscate  
1268 vizite
Distribuie pe