Locale Altele
Marti, 4 August 2020
Marti, 4 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Raliu prin Micro16 cu o Dacie furată
Sergiu Lenghel  - Luni, 22 Februarie 2010

Urmărire ca în filme în Micro 16. Trei tineri care au vrut să se distreze făcând raliuri prin cartier au ajuns să fie "vânaţi" de poliţiştii comunitari. Întreaga scenă demnă de un film de acţiune s-a petrecut în zorii zilei de duminică.

 

O patrulă mixtă formată din agentul Gabriel Cheregi din cadrul Poliţiei Comunitare, respectiv agentul de poliţie Adrian Micle, în timp ce se aflau pe strada Proiectantului, au oprit în trafic un autoturism Dacia, care rula cu viteză excesivă prin cartier.

 

Cei trei tineri s-au conformat, au oprit autoturismul, însă au fugit mâncând pământul. După o urmărire printre blocuri, doi dintre ei, ambii în vârstă de 17 ani, au fost prinşi.

 

A treia persoană "s-a ascuns" fix în râul Someş, ameninţând agenţii că se va lăsa dus de val, la propriu. După o muncă de lămurire dusă de poliţişti, acesta s-a predat, fiind chemată şi ambulanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale şi prim ajutor, tânărul, tot de 17 ani, riscând să intre în şoc hipotermic.

 

Cei trei tineri au declarat că au furat autoturismul doar pentru a conduce prin cartier, niciunul dintre ei neavând însă permis de conducere. Cel care a făcut pe şoferul este cercetat, la fel ca şi prietenii lui, pentru infracţiunea de furt calificat, precum şi pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Autoturismul a fost restituit proprietarului.

Tags: dacia  furata  raliu  micro16  
1774 vizite
Distribuie pe