Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Maşina poliţiei, urmărită de fiul unui scandalagiu
Sergiu Lenghel  - Luni, 1 Martie 2010

Poliţiştii sătmăreni au fost nevoiţi să facă uz de armă după ce au fost la un pas să fie loviţi de o maşină care îi urmărea. Aceştia au fost solicitaţi să intervină duminică, în jurul orei 17.30, prin 112, pentru aplanarea unui scandal pe strada Arinului din municipiul Satu Mare.

 

Doi agenţi de la Serviciul Siguranţă Publică l-au găsit în faţa unui imobil pe Bogdan Petru, în vârstă de 46 de ani, care făcea scandal şi devenise violent.

 

Nici măcar prezenţa poliţiştilor nu l-a calmat pe bărbat, care a început să-i înjure pe aceştia, după ce a fost rugat să îi însoţească la sediul lor.

Scandalagiul a fost încătuşat şi dus în maşina poliţiei, moment în care a început o urmărire ca-n filme.

 

Unul dintre agenţi a observat un autoturism care demarase în trombă după ei, iar şoferul intenţiona să-i lovească pentru a-i opri din trafic. Fără a se lăsa intimidat, pentru a evita un accident, poliţistul a folosit arma din dotare şi a tras un foc de avertisment în plan vertical.

 

După ce a fost legitimat şoferul respectiv, poliţiştii au aflat că acesta era nimeni altul decât fiul sătmăreanului turbulent, tânărul de 21 de ani gonind după tatăl său. A fost nevoie şi de prezenţa jandarmilor pentru ca cei doi să se liniştească în cele din urmă, însă se vor alege cu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. Tatăl şi fiul au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tags: politisti  arma  scandal  
3182 vizite
Distribuie pe