Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Poliţistul manechin a făcut accident, beat
Florin Răchitan  - Miercuri, 10 Martie 2010

Poliţia Satu Mare a dat miercuri un comunicat de presă în care apare o ştire nu foarte spectaculoasă, la prima vedere, dar făcând nişte „săpături” am descoperit chestii interesante. Se pare că un om de-al lor, cunoscut ca un cal breaz şi până acum, a mai făcut o boacănă.

 

Marţi seara, poliţistul sătmărean Gelu Huzău, în vârstă de 25 de ani, conducând o autoutilitară pe Bulevardul Cloşca, a ignorat semnalele de oprire ale unui echipaj al Poliţiei de Frontieră, care făcea un control de rutină, şi a intrat în coliziune cu autoturismul acestora.

 

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule. Aşa cum se face de obicei în asemenea situaţii, ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Noa, aici au început problemele.Verificările efectuate au relevat faptul că autoutilitara nu este înmatriculată şi avea aplicate numere false de înmatriculare, iar Gelu Huzău avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală în momentul producerii accidentului.

 

Ca informaţie de background, poliţistul Gelu Huzău, dragu’ de el, a cochetat pe vremuri cu modelingul la o cunoscută casă de modă din Satu Mare, apoi a avut ceva probleme la serviciu şi a fost mutat disciplinar într-o comună la dracu-n praznic. Recent a reuşit să revină la Satu Mare, bineînţeles datorită meritelor profesionale deosebite (a se citi „pile”) şi se ocupă cu activităţi foarte profitabile şi vă lăsăm pe dumneavoastră, dragi cititori, să ghiciţi cam despre ce activităţi ar putea fi vorba, într-un judeţ de la graniţa cu Ucraina, pentru care e nevoie de o dubă cu numere false de înmatriculare. Da, aţi ghicit!

 

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale faţă de Gelu Huzău sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Tags: politist  gelu huzau  accident  
6183 vizite
Distribuie pe