Locale Altele
Luni, 17 Februarie 2020
Luni, 17 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
125 litri de alcool fără timbru fiscal
Poliţia de Frontieră  - Duminica, 21 Martie 2010

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un autoturism 125 de litri de alcool fără timbru fiscal. Marfa şi maşina au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost amendat cu 20.000 de lei.

 

Vineri, 19 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Detaşamentului Sprijin Operativ al IJPF Satu Mare, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare, au oprit pentru control, pe Bd. Muncii din municipiu, un autovehicul marca Dacia 1305, înmatriculat în Satu Mare. Maşina era condusă de către Cristian P., în vârstă de 35 de ani, din Satu Mare. 

 

În urma controlului efectuat asupra maşinii, în compartimentul de marfă s-a descoperit cantitatea de 125 de litri alcool, mai exact 25 de flacoane din plastic, dintre care 18 flacoane cu băutură spirtoasă cu aromă de votcă, două flacoane de băutură spirtoasă cu aromă de caise, 3 cu aromă de vişine şi 3 flacoane de băutură spirtoasă cu aromă de rom, care nu aveau aplicate timbre fiscale.

 

Pentru marfa transportată în autovehicul, conducătorul auto nu a putut prezenta do­cumente de provenienţă, astfel inspectorii vamali din cadrul DJAOV Satu Mare i-au aplicat şoferului o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 de lei. Totodată, aceştia au dispus confiscarea întregii cantităţi de alcool şi a utilitarei, în valoare totală de aproape 42.000 de lei.

Tags: alcool  confiscat  frontiera  
1455 vizite
Distribuie pe