Locale Altele
Luni, 26 Octombrie 2020
Luni, 26 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şi-a înjunghiat nevasta şi a lăsat-o să moară pe marginea drumului
Leontina Volosciuc  - Duminica, 28 Septembrie 2008

Un bărbat de 60 de ani din Botiz este cercetat pentru omor calificat după ce poliţiştii au stabilit că şi-a înjunghiat soţia şi a lăsat-o să moară la margine de drum.

Maria Margareta, de 59 de ani, a fost găsită înjunghiată în zona hemitoracelui stâng de către un consătean. Femeia a fost dusă la spital, dar n-a supravieţuit. Poliţiştii au început imediat cercetările, iar primul pe care l-au interogat a fost soţul ei. Acesta le- a declarat poliţiştilor că soţia lui s-a autoaccidentat, căzând din căruţă în timp ce pregătea mâncarea şi s-a înţepat cu un cuţit pe care îl ţinea în mână.

Primele concluzii medico-legale au arătat că victima prezintă o plagă tăiată de circa 2 cm, la nivelul hemitoracelui stâng, care s-a putut produce prin lovire activă cu un corp ascuţit, posibil cuţit, iar între agresiune şi deces există probabil o legătură de cauzalitate. Soţul femeii a fost reţinut 24 de ore, pentru omor calificat, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tags: crima  botiz  injunghiere  
1336 vizite
Distribuie pe