Locale Altele
Marti, 29 Septembrie 2020
Marti, 29 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scandal la Vama Halmeu
Poliţia de Frontieră  - Luni, 29 Martie 2010

Cinci sătmăreni au făcut scandal duminică în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu. În încercarea de a aplana situaţia, un agent al Poliţiei de Frontieră a fost agresat de doi dintre scandalagii.

 

Duminică, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de ieşire din ţară s-au prezentat cinci sătmăreni care călătoreau cu un autoturism marca Dacia înmatriculat în Satu Mare.

 

Aceştia au pătruns în incinta P.T.F. Halmeu trecând de coloana de autovehicule care aştepta pentru a ieşi din ţară şi fără acordul agentului P.F. aflat în postul de pază şi control acces.

Un alt poliţist de frontieră aflat în exercitarea atribuţiilor le-a cerut celor cinci cetăţeni să părăsească punctul şi să ocupe loc în coloana de maşini aflată în aşteptare la intrarea în P.T.F. Halmeu.

 

Cei cinci pasageri au refuzat să se aşeze în coloană, moment în care agentul P.F. le-a solicitat acestora documentele. Persoanele au refuzat şi i-au adresat poliţistului de frontieră insulte şi injurii. Doi dintre ocupanţii autoturismului care au coborât din maşină l-au lovit pe poliţistul de frontieră în zona capului.

 

Imediat a intervenit echipajul aflat la intrarea în P.T.F. Halmeu, format din poliţişti de frontieră şi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Turulung. Cei doi agresori au fost imobilizaţi, timp în care una dintre femeile aflate în autoturism a apelat de pe telefonul mobil serviciul 112, solicitând o ambulanţă.

 

În momentul în care a sosit ambulanţa la P.T.F. Halmeu, toţi cei cinci pasageri din autoturism s-au declarat în stare de şoc, solicitând control medical de specialitate la Spitalul Judeţean Satu Mare. Totodată, agentul P.F. a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Pe numele celor doi agresori au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Tags: scandal  vama  halmeu  
2445 vizite
Distribuie pe