Locale Altele
Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Mie, 20 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pachete de ţigări ascunse în portiere
Poliţia de Frontieră  - Marti, 30 Martie 2010

Poliţiştii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrătorii vamali, au descoperit în trei autoturisme 5.057 pachete de ţigări cu timbru fiscal ucrainean. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorii auto au fost amendaţi cu 15.000 de lei. De asemenea, maşinile au fost reţinute până la plata amenzilor.
 

 

Marţi dimineaţa, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere al IJPF Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului ilegal cu produse accizabile, în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Satu Mare.

 

În jurul orei 07.30 au oprit pentru control, la ieşirea din localitatea Botiz spre municipiul Satu Mare, trei autoturisme, toate înmatriculate în Satu Mare: un Audi A6, condus de Viorel G., în vârstă de 34 de ani, un Volkswagen Vento, condus de Stelian M., în vârstă de 22 de ani, și un Volkswagen Passat, condus de Cosmin C., în vârstă de 29 de ani.
 

 

Cum în acestea se aflau importante cantităţi de ţigări, maşinile au fost conduse la sediul IJPF Satu Mare pentru efectuarea unui control amănunţit. În urma controlului efectuat asupra maşinilor, în portbagaje, în portierele din spate, sub banchete și sub rezervor au fost descoperite, în total, 5.057 pachete de țigări, toate cu timbru fiscal ucrainean.


 

Pentru marfa transportată în autovehicule, conducătorii auto nu au putut prezenta do­cumente de provenienţă, astfel inspectorii vamali din cadrul DJAOV Satu Mare le-au aplicat şoferilor câte o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei. Totodată, aceştia au dispus confiscarea întregii cantităţi de țigări și reținerea mașinilor până la plata amenzii.

8660 vizite
Distribuie pe