Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătrână ucisă şi incendiată de propriul fiu
Sergiu Lenghel  - Joi, 17 Iunie 2010

O nouă zi, altă crimă la Satu Mare. La doar două zile după ce a fost descoperit cadavrul lui Cristian Huiban în curtea casei sale de pe Bulevardul Octavian Goga nr. 5, s-a mai întâmplat o altă tragedie.


 

De această dată, victima a fost o femeie în vârstă de 68 de ani, care se pare că a fost ucisă de propriul ei fiu, considerat de anchetatori principalul suspect. Criminalul se află la ora actuală în libertate.


 

Kiss Klara a fost omorâtă în bătaie şi apoi incendiată, după ce a fost înfăşurată într-un covor. Oribila crimă s-a petrecut miercuri noaptea într-o casă de pe strada Turului nr. 7 din cartierul Carpaţi II. Bătrâna urma să plece peste câteva săptămâni în Canada, unde locuia de mai bine de 11 ani împreuna cu una din fetele sale. Băiatul femeii, Arpad, are 42 de ani şi vecinii îl ştiu ca pe un bărbat-problemă. Acesta se afla sub tratament hormonal la o clinică din Ungaria.


 

Nu de puţine ori venea pe la vecini să ceară bani, el neavând un loc de muncă. Certurile dese auzite din casa bătrânei nu erau o noutate pentru vecini, care spun că Arpad Kiss urma să fie dat afară de mama sa din casa de pe strada Turului. Acesta poate fi şi motivul pentru care bărbatul, care este de negăsit, şi-a ucis cu sânge rece propria mamă. Circulă zvonul cum că băiatul bătrânei ar fi vrut să vândă casa de pe strada Turului, însă mama sa nu a fost de acord.

 

Un bilanţ care nu face tocmai cinste oraşului nostru ne arată că, în doar o săptămână, la Satu Mare au avut loc trei crime oribile. O femeie de 72 de ani a fost ucisă cu bestialitate cu 14 lovituri de cuţit lângă lacul Cubic de Varga Iosif, care a fost găsit spânzurat în arestul Poliţiei. Cristian Huiban, bărbatul descoperit de cumnatul său în curtea casei de lângă intersecţia Burdea a fost omorât de doi prieteni de pahar, Peter Zorgo Tamas, respectiv Makor Norbert Attila, ambii de 24 de ani. În ceea ce priveşte cazul de pe strada Turului, poliţiştii sunt pe urmele lui Kiss Arpad, care riscă să-şi petreacă între 10 şi 20 de ani în închisoare.

1301 vizite
Distribuie pe