Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Criminalul care şi-a ucis mama a fost prins
Poliţia Satu Mare  - Vineri, 18 Iunie 2010

Kiss Arpad, suspectat de poliţişti că şi-ar fi ucis mama în cazul crimei oribile de pe strada Turului, a fost prins în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Tinca din judeţul Bihor.

 

Prinderea lui a fost posibilă datorită preotului din localitate, care l-a recunoscut după ce i-a văzut fotografia la Ştirile Pro TV şi a anunţat imediat Poliţia.

 

Kiss Arpad a fost prezentat în zorii zilei de vineri în faţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, unde şi-a recunoscut fapta, declarând chiar că şi-a planificat crima, dorind să „scape” de mama sa din cauza certurilor privind moştenirea casei în care bărbatul de 42 de ani locuia singur.

 

Se pare că mama acestuia, Kiss Klara, în vârstă de 68 de ani, avea reţineri în ceea ce priveşte lăsarea casei ca moştenire fiului său şi dorea mai degrabă s-o vândă şi să plece înapoi în Canada, unde locuia de mai mulţi ani împreună ci fiicele sale.

 

Kiss Arpad avea mereu probleme financiare şi se pare că nu s-a înţeles cu mama sa cu privire la partea de moştenire ce i-ar fi revenit lui, de aceea a ales să rezolve problema în acest mod „original”. El şi-a omorât mama în bătaie în noaptea de miercuri spre joi, după care a târât-o în curtea casei şi i-a dat foc. Dimineaţa, vecinii au văzut fum şi au anunţat autorităţile, dar până atunci Kiss Arpad dispăruse de acasă.

 

Poliţia a dat publicităţii fotografia criminalului, solicitând sprijinul populaţiei pentru prinderea lui, ceea ce s-a şi întâmplat foarte repede. Kiss Arpad a fost arestat pentru 29 de zile şi riscă ani grei de închisoare.

 

4203 vizite
Distribuie pe