Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Vitezomanul cu Audi rămâne în arest
Ioana Gavrău  - Marti, 10 August 2010

Vasile Cionca, tânărul de 23 de ani care a accidentat mortal două persoane în Turulung, rămâne în continuare după gratii, după ce marți dimineață magistrații cu decis că cererea de eliberarea condiționată nu este motivată. Acesta este acuzat de ucidere din culpă și riscă până la 10 ani de pușcărie.

 

Marți dimineață, apărătorul legal a lui Vasile Cionca din Tarna Mare a cerut eliberarea condiționată a clientului său, însă magistrații au respins cererea. „Tânărul rămâne în arest“, a declarat judecătorul Remus Nemeș, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Satu Mare.

 

 A omorât două persoane pe trotuar

 

Franczia Gabor 37 ani și fiul acestuia de șase ani au fost zdrobiți pe trotuar  de bolidul condus de tânărul Vasile Cionca.

Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat de pe șosea, omorându-le pe loc pe cele două persoane care se aflau pe trotuar. Conform anchetatorilor, tânărul avea viteză excesivă. „Este un pericol concret pentru societate, a avut o viteză de nedescris, viteză pe care o va arăta expertiza criminalistică și tehnică“, a spus Rusu Ana, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

A venit din Italia pentru a face nuntă

 

Vasile Cionca s-a întors în țară înainte cu o zi de producerea tragicului eveniment. „Am venit în vacanță și vroiam să fac nunta. Acum am anulat tot din cauza accidentului. Îmi pare tare rău pentru tot ce s-a întâmplat“, a declarat Vasile Cionca.

 

În data de 4 august 2010, tânărul a primit mandat de arest preventiv pentru 29 de zile și este acuzat de ucidere din culpă, infracțiune pentru care riscă până la 10 ani de închisoare.

Sursa Foto: Adevărul

3042 vizite
Distribuie pe