Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Mopedist accidentat grav pe strada Caișilor
Ioana Gavrău  - Luni, 30 August 2010
Un tânăr de numai 18 ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost victima unui accident de circulație. Casian Blidar este internat cu contuzii la abdomen, torace și bazin, iar șoferul care l-a accidentat este cercetat penal pentru vătămare corporală gravă.

Accidentul a avut loc duminică seara, pe strada Caișilor, din municipiul Satu Mare. Călin T., de 18 ani, conducând mașina personală, a intrat în coliziune cu mopedistul Casian Blidar (18 ani) , care nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează Trecerea“.
Ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Victima se află internată la spital, cu multiple contuzii. „Mopedistul este internat cu fracturi la ambele antebraţe, respectiv contuzii la abdomen, torace şi bazin“, a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.

Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se vor lua măsurile care se impun.
1976 vizite
Distribuie pe