Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
4 cetăţeni georgieni reţinuţi la frontiera cu Ucraina
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Vineri, 19 Noiembrie 2010
Patru cetăţeni georgieni ce aveau intenţia de a ajunge ilegal în spaţiul Schengen au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră sătmăreni în Tarna Mare. În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegă a frontierei de stat.

Joi, 18 noiembrie, în timpul unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale desfăşurate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tarna Mare, au fost reţinuţi 4 cetăţeni străini.

În urma verificărilor a rezultat că sunt cetăţeni georgieni cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani şi care intenţionau să ajungă ilegal în spaţiul Schengen.

În data de 19 noiembrie, a avut loc o întrevedere cu autorităţile de frontieră ucrainene, pentru cercetarea în comun a evenimentului, unde s-a stabilit că cei patru cetăţeni georgieni au trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în România.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de intrare în ţară prin trecerea ilegă a frontierei de stat.
670 vizite
Distribuie pe