Locale Altele
Joi, 4 Iunie 2020
Joi, 4 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jaf de 600 de milioane
Ioana Gavrău  - Marti, 30 Noiembrie 2010
Au spart un magazin cu haine sport și au reușit să fugă cu articole în valoare de 600 de milioane. După ce polițiștii au reușită să-i prindă, judecătorii au considerat că nu reprezintă un pericol public, iar vinovații au fost lăsați să plece. Opt tineri sunt cercetați pentru furt calificat și riscă să stea ani buni după gratii.

Fapta a fost comisă în noaptea de 16/17 octombrie 2010, la magazinul AL Sport, vis-a-vis de supermarketul Billa.

Făptuitorii sunt opt tineri din Satu Mare, iar conform unor surse judiciare, capii operațiunii sunt frații Petru și Rafael Bogdan, persoane certate cu legea de nenumărate ori și cercetate pentru ultraj și contrabandă.

Cele opt persoane au intrat în incinta magazinului care comercializează produse marca Adidas și au reușit să fure haine în valoare de 600 de milioane de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au reușit să-i prindă pe cei 8 tineri, aceștia fiind reținuți luni seara pentru 24 de ore.

Marți, ei au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, însă judecătorii au considerat că nu reprezintă niciun pericol public și le-au dat drumul, asta după ce polițiștii au muncit mai bine de o lună să-i identifice.

Conform unor surse judiciare, frații Bogdan i-a plătit pe fiecare dintre cei șase tineri cu suma de 500 de euro pentru a sustrage marfa, respectiv pentru a o depozita acasă. Dacă la început nimeni nu a vrut să recunoască, în urma audierilor, învinuiții au adus întreaga marfa, iar poliția a confiscat-o.

Marți seara, la orele 22.00, cele opt persoane au fost lăsate în libertate, mandatul de reținere pentru 24 de ore expirând.
2699 vizite
Distribuie pe