Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ford Ranger furat din Ungaria, depistat la Satu Mare
Poliţia de Frontieră  - Joi, 13 Ianuarie 2011

Miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Trans­fron­taliere, împreună cu cei de la Detaşamentul Sprijin Operativ al IJPF Satu Mare, au desfăşurat, în municipiul Satu Mare, o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

 

În jurul orei 12.30, pe Drumul Careiului, ei au oprit pentru control un autovehicul de teren marca Ford Ranger, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Ungaria.

 

Mașina era condusă de Mariana U., în vârstă de 39 de ani, din județul Maramureș, căreia poliţiştii de frontieră i-au solicitat la control documentele personale și actele mașinii. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul este semnalat ca fiind furat din Ungaria din noiembrie 2009.

 

Conducătoarea auto a declarat că a cumpărat maşina în cursul lunii aprilie 2010, din piaţa de maşini, de la un cetăţean maghiar, contra sumei de 14.000 de euro.

 

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

1290 vizite
Distribuie pe