Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Interlopul Dorel Tukacs a fost arestat la Hunedoara
Ioana Gavrău  - Marti, 25 Ianuarie 2011
Cel mai de temut interlop din Satu Mare, Dorel Tukacs, a fost arestat luni la Hunedoara pentru 29 de zile. Alături de el se mai află și un alt sătmărean, Mircea Condor, acuzat în același dosar. Nouă persoane sunt cercetate pentru infracțiuni de crimă organizată, membrii filierei fiind cosiderați capii lumii interlope din România.

Rețeaua formată din foști campioni de box și luptători de K1 a fost anihilată săptămâna trecută, în urma unei acțiuni a ofițerilor de la Crima Organizată. Cele nouă persoane sunt cercetate pentru furtul a trei tractoare din Franța, în valoare de 130.000 de euro. Infractorii, după ce au pus mâna pe utilaje, le-au vândut mai departe în Ungaria contra suma de 40.000 euro pe utilaj.

În data de 22 ianuarie, interlopii au fost prinși la Deva, iar DIICOT-ul a și formulat propunerea de arest preventiv. Marți, Tribunalul Hunedoara a admis arestarea preventivă pe numele a 9 persoane: Dorel Tukacs, Florin Badea, Mircea Condor, Cornel Irimia, Daniel Marin, Andrei Dărămuş, Adrian Lăscon, Mirel Onigă și Cosmin Samoilă.

Dorel Tukacs – capul rețelei

Printre membrii rețelei se numără sătmăreanul Dorel Tukacs, cunosc pentru numeroasele infracțiuni pe care le-a comis de-a lungul timpului. Acesta a fost implicat în contrabandă cu țigări, trafic de persoane, vătămare corporală deosebit de gravă, ultraj, lovire și alte violențe. Acesta este cunoscut drept un recuperator extrem de periculos.

În ciuda numeroaselor infracțiuni pe care le-a comis, Dorel Tukacs a fost de neînvins în fața justiției sătmărene, respectiv a poliștilor. Și senatorul Valer Marian a formulat o interpelare în Parlament pe acest subiect, însă nu s-a luat nicio măsură.

Iată cum este descris interlopul în interpelearea senatorului:

"Din păcate, am informaţii că instituţiile abilitate ale statului nu s-au grăbit să aplice cu fermitate legea, cum nu au aplicat-o nici în cazul celui mai periculos interlop din Satu Mare, la ora actuală, numitul Tukacs Dorel, cu privire la care există indicii că ar fi implicat în contrabanda cu ţigări ucrainene, în traficul de persoane prostituate şi în perceperea de taxe de protecţie de la patroni de localuri publice restaurante, baruri, cazinouri . Acest Tukacs are un trecut infracţional impresionant.

A fost arestat şi condamnat în Ungaria pentru viol. A primit interdicţie de şedere în Franţa, fiind suspectat că face parte dintr-o bandă care jefuia persoane în vârstă la domiciliile acestora. A comis un accident mortal, pe trecerea de pietoni, în Satu Mare, dar a fost condamnat la o pedeapsă minimă cu suspendare. În urma acestui accident i-a fost anulat permisul de conducere, dar a obţinut un permis în Ucraina cu care conduce neconturbat pe şoselele din RomâniaSursa foto: Adevarul
11401 vizite
Distribuie pe