Locale Altele
Duminica, 5 Aprilie 2020
Dum, 5 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mascaţii au intervenit la un scandal în Turulung
Poliţia Satu Mare  - Miercuri, 26 Ianuarie 2011

Marţi, în jurul orei 10,30, poliţiştii din Turulung au fost sesizaţi despre un scandal izbucnit în faţa unei braserii din localitate.

Pentru aplanarea scandalului, alături de poliţiştii din comună, la faţa locului au fost solicitaţi poliţiştii Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, luptătorii S.I.R. şi jandarmii sătmăreni.

 

Aceştia au acţionat pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice în zonă. Din verificările efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor discuţii divergente mai vechi, Gheorghe G. de 45 de ani a fost agresat de Csaba G. de 27 de ani, Laszlo G. de 38 de ani şi Miklos G. de 33 de ani.

 

Victima a fost transportată la dispensarul din localitate, iar apoi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă nr. I Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Cercetările în cauză continuă pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor ce se impun faţă de agresori, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare.

3830 vizite
Distribuie pe