Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Tālhar prins după 15 minute
IPJ Satu Mare  - Miercuri, 2 Februarie 2011
O patrulă mixtă formată din jandarmi și polițiști au reușit să prindă īn aproximativ 15 minute un tānăr de 20 de ani care a tālhărit īn plină stradă o femeie. Suspectul a fost identificat īn timp record, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, instnța urmānd a se propunța cu privire la emiterea unui mandat de arest pe numele lui.

Marți seara, īn jurul orei 19.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112, de către o femeie de 43 de ani, din Satu Mare, despre faptul că a fost victima unei tālhării, pe strada Ioan Slavici, din municipiul Satu Mare. Acţionānd cu operativitate, īn mai puţin de 15 minute, patrulele mixte de ordine şi siguranţă publică poliţie – jandarmerie l-au depistat pe suspect, Sorin C. de 20 de ani, din localitatea Atea.

Din verificări, a rezultat că acesta a deposedat prin violenţă victima de geanta īn care avea documentele personale şi o sumă de bani.

Tānărul a fost reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, iar īn cursul zilei urmează a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de aretare preventivă, sub aspectul săvārşirii infracţiunii de tālhărie. Prejudiciul a fost recuperat īn totalitate şi restituit părţii vătămate.
1251 vizite
Distribuie pe