Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jandarmii au intervenit la patru scandaluri în week-end
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 7 Februarie 2011

În cursul serii de vineri, patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică a fost solicitată să intervină la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, unde trei persoane de etnie rromă, aflate sub influenţa  băuturilor alcoolice, au adresat cuvinte jignitoare personalului medical.

După intervenţia oamenilor legii, scandalagiii au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru extinderea cercetărilor în cauză şi luarea măsurilor ce se impun.

 

Sâmbătă noaptea, în jurul orelor 04, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe raza municipiului Satu Mare, o patrulă de jandarmi a intervenit pentru aplanarea unui conflict  izbucnit în Piaţa Libertăţii între un grup de trei tineri.

Conflictul a fost generat de un minor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care se întorcea de la discotecă. Aplanând scandalul, jandarmii l-au identificat pe cel care a provocat conflictul ca fiind L. T. în vârstă de 17  ani şi, pentru că acesta a devenit violent, l-au condus la sediul Jandarmeriei pentru continuarea cercetărilor şi sancţionarea acestuia în temeiul Legii 61/1991.

 

În cursul după-amiezii de duminică, în jurul orelor 16, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în sprijinul poliţiştilor din Păuleşti în scopul aplanării unui conflict izbucnit în localitatea Amaţi la un bar, unde un  bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal spargând  sticle şi pahare în local. De asemenea, bărbatul  a folosit în incinta localului spray iritant lacrimogen.

Sosiţi la locul faptei  jandarmii au aplanat scandalul, l-au identificat pe  scandalagiu ca fiind Florin F. în vârstă de 37 de ani din Amaţi  şi l-au condus  la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale ce se impun .

 

 Tot duminică, în jurul orelor 18, jandarmii au fost solicitaţi pe numărul de urgenţă 112 să intervină  pentru a acorda sprijin poliţiştilor din comuna Lazuri pentru a aplana un  scandal izbucnit în localitatea Peleş pe fondul consumului excesiv de alcool. Scandalul  a izbucnit în cartierul rromilor.

Jandarmii au intervenit pentru  restabilirea liniştii publice şi l-au identificat pe cel care a provocat  scandalul ca fiind Nicolae C. în vârstă de 48 de ani din Peleş. Apoi, oamenii legii l-au condus pe scandalagiu la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

836 vizite
Distribuie pe