Locale Altele
Marti, 20 Aprilie 2021
Marti, 20 Apr 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mercedes Sprinter furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră
Poliţia de Frontieră  - Miercuri, 9 Februarie 2011

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un bărbat din judeţul Dâmboviţa, după ce la ieşirea din ţară au constatat că maşina cu care călătorea figurează furată din Italia.

 

Marţi dimineaţa, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Adrian Florin G., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Dâmboviţa.

 

Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz Sprinter, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare de Dâmboviţa. Împreună cu el în maşină călătorea şi Constantin P., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Dâmboviţa, acesta fiind şi proprietarul autoutilitarei.

 

Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia din noiembrie 2006. Ei au făcut verificări şi au constatat că maşina a fost înmatriculată în România în februarie 2008. Şoferul spune că nu ştia nimic despre faptul că maşina ar putea fi furată, el era doar şofer, proprietarul rugându-l să meargă cu el în Ungaria după mere.

 

Pe de altă parte, Constantin P. a declarat că a cumpărat autoutilitara în urmă cu doi ani, de la un cetăţean din Galaţi, contra sumei de 21.000 euro, iar la momentul respectiv maşina avea numere de Italia, însă proprietarul susţine că nu ştia că autoutilitara este furată.

 

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

1701 vizite
Distribuie pe