Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prinși în timp ce furau curent
IJJ Satu Mare  - Vineri, 11 Februarie 2011
Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce jandarmii i-au prins în timp ce încercau să fure energie electrică cu ajutorul unor instalații improvizate, executate pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. Dosarele lor urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei.

Jandarmii sătmăreni au continuat seria misiunilor efectuate în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică, misiuni efectuate în colaborarea cu lucrători din cadrul S.C. ELECTRICA S.A .

Au fost identificaţi în timp ce sustrăgeau energie electrică Gheorghe A., în vârstă de 62 de ani din Medieş Râturi, comuna Medieşu Aurit şi Gheorghe N., în vârstă de 42 de ani din Dindeşti, comuna Andrid.

Pe numele acestora au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,folosire a instalaţiilor clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare” şi ,,sustragere de energie electrică” fapte prevăzute şi sancţionate de articolul 85, alin. 4 şi alin. 1 din Legea nr.13 din 09.01.2007.
1339 vizite
Distribuie pe