Locale Altele
Vineri, 29 Mai 2020
Vin, 29 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A încercat să arunce alcoolul de contrabandă în şanţ
Vama Interioară  - Vineri, 18 Februarie 2011

In cadrul unei misiuni specifice desfasurate in  aria de competenta, un echipaj mobil din cadrul Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Satu Mare a descoperit joi incalcari ale reglementarilor vamale in vigoare.

   

Astfel, inspectorii vamali au efectuat o actiune comuna cu organele Inspectoratului Judetean al Politiei Satu Mare, Serviciul Investigare Fraude, pe Drumul Naţional 19, unde in jurul orelor 18.30 a fost oprit in trafic pentru control un autoturism marca Skoda Fabia,  inmatriculat in jud. Satu Mare, condus de catre un cetatean cu domiciliul in localitatea Livada.

    

In urma controlului  efectuat asupra autoturismului, inspectorii vamali au descoperit in portbagaj si pe bancheta din spate 236 litri bauturi spirtoase, respectiv 44 litri bauturi spirtoase care erau aruncate in santul de la marginea drumului, in partea dreapta a  masinii. 

   

Bauturile spirtoase, in total 280 litri, erau de diferite arome si culori,  nemarcate si fara eticheta de producator, cu o concentratie alcoolica de aproximativ 23 de grade.

              

Inspectorii vamali au dispus retinerea bauturii alcoolice cu o valoare de piata de 6.720 lei, potrivit reglementarilor vamale si fiscale in vigoare.

1687 vizite
Distribuie pe