Locale Altele
Joi, 22 Octombrie 2020
Joi, 22 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tot mai multe tăieri ilegale de arbori
Politia Satu Mare  - Miercuri, 16 Martie 2011
Poliţiştii din Pişcolt au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos lui Gheorghe R. de 50 de ani, din Scărişoara Nouă. Bărbatul este suspectat că a tăiat de pe un teren cu vegetaţie forestieră aparţinând altei persoane 14 arbori esenţă arin şi frasin.

Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit de către personalul silvic din cadrul Ocolului silvic Salcâmul Ciumeşti.

Poliţia, prin structurile de Ordine Publică desfăşoară acţiuni de control şi patrulare pe fondul forestier naţional şi în zonele acoperite cu vegetaţie forestieră din afara acestuia, în vederea prevenirii tăierilor ilegale de arbori şi sustragerii de material lemnos“, a spus Ana Mălăescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare.

Tot ieri, în timpul unei acţiuni pe linie silvică, poliţiştii din Hodod au depistat pe Gheorghe L. de 50 de ani, din Hodod, care a tăiat fără drept 4 arbori esenţă cer, de pe un teren cu vegetaţie forestieră, situat pe raza comunei Hodod. Şi în acest caz poliţiştii au întocmit faţă de bărbat acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.
1168 vizite
Distribuie pe