Locale Altele
Marti, 20 Aprilie 2021
Marti, 20 Apr 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Autoutilitară Mercedes, furată din Croaţia, depistată la Petea
Poliţia de Frontieră  - Luni, 21 Martie 2011

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au oprit la intrarea în ţară o autoutilitară care figurează ca fiind furată din Croaţia. Maşina a fost reţinută pentru cercetări, iar şoferul s-a ales cu lucrare penală pentru tăinuire la furt.

 

Duminică, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în ţară Cristian C., în vârstă de 35 de ani, din judeţul Vaslui. Bărbatul conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz înmatriculată în străinătate.

 

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul de frontieră conducătorul auto a prezentat pentru maşină şi un certificat de înmatriculare provizoriu.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoutilitara figurează ca fiind furată din Croaţia din septembrie 2010.

 

Conducătorul auto a declarat că în urmă cu câteva zile a văzut autoutilitara pe site-ul unei societăţi comerciale din străinătate, a luat legătura telefonic cu reprezentantul firmei respective, cu care s-a înţeles pentru achiziţionarea maşinii în schimbul căreia a plătit 10.600 euro.

 

Lui Cristian C. i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt. Autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

1351 vizite
Distribuie pe