Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Şantajişti prinşi în flagrant VIDEO
Poliţia Satu Mare  - Vineri, 1 Aprilie 2011

Doi şantajişti au fost prinşi în flagrant joi de către lucrători din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Satu Mare şi Biroului Investigaţii Criminale Carei, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Intervenţie Rapidă, specialiştilor criminalişti şi ofiţerilor D.G.I.P.I.

 

Andrei Lakatos, de 48 ani şi  Lorant Csokor. de 30 ani, ambii din Carei, au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau de la un bucureştean în vârstă de 58 de ani suma de 5.000 lei, pentru a nu da în vileag unele fapte compromiţătoare pentru bărbat.

 

Ameninţările celor doi datează din 18 martie, când, au pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate, l-au lovit şi l-au ameninţat cu acte de violenţă şi darea în vileag a unor fapte compromiţătoare, după care i-au pretins suma de 10.000 de euro.

 

Poliţiştii au realizat flagrantul cu ocazia remiterii sumei de 5.000 de lei, reprezentând prima tranşă din suma solicitată.

 

La percheziţiile domiciliare efectuate la locuinţele suspecţilor, poliţiştii au găsit 290 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană şi 31 de pungi de tutun măcinat.

 

În cauză, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Carei au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate cu suspecţii în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, şantaj, port ilegal al cuţitului şi contrabandă.

 

În cursul zilei de vineri, cei doi urmează a fi prezentaţi magistraţilor careieni cu propunere de arestare preventivă.
3172 vizite
Distribuie pe