Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Audi furat din Spania, oprit la Petea
Poliţia de Frontieră  - Marti, 5 Aprilie 2011

O bucureşteancă este cercetată de poliţiştii de frontieră sătmăreni pentru că a vrut să iasă din ţară cu un autoturism furat din Spania. Maşina a fost indisponibilizată la sediul IJPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

 

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat luni, pentru a ieși din țară, Georgeta I., în vârstă de 37 de ani, din Bucureşti, călătorind într-un autoturism marca Audi A4 pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare de Spania.

 

Maşina, proprietatea bucureştencei, era condusă de Paris L., în vârstă de 40 de ani, din judeţul Dâmboviţa. Cu ocazia formalităţilor pentru ieşirea din ţară, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul Audi A4 figurează ca fiind furat din Spania din ianuarie 2011.

 

Femeia a declarat că în urmă cu aproximativ o săptămână a cumpărat autoturismul contra sumei de 700 euro dintr-un târg de maşini din Bucureşti. La o zi după ce a achiziţionat maşina, spune Georgeta I., s-a prezentat la un birou notarial unde a dat o declaraţie pe proprie răspundere cum că proprietarul din acte, un cetăţean spaniol, şi-a dat acordul ca ea să folosească maşina atât în ţară, cât şi în străinătate, pe o perioadă de 12 luni.

 

Acum femeia intenţiona să plece în Spania, dar a fost oprită la PTF Petea, unde s-a constatat că maşina cu care circula este semnalată de autorităţile spaniole ca fiind furată. Georgeta I. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor.

1941 vizite
Distribuie pe